Generic Pub Quiz with a Splash of ...

Naš prvi LIVE pub quiz sa čak 16 timova bio je fenomenalan uspjeh! Hvala svima koji su nas podržali. Prikupljene donacije (770kn) iskoristiti ćemo za našu iduću akciju Easter Egg Hunt. Korisnici Dječjeg doma Ivana Brlić Mažuranić u Lovran uz zabavnu igru tražiti će čokoladna jaja i ostala iznenađenja.

Pub Kviz je naš redovni projekt na kojeg smo jako ponosni. Više o našim pub kvizovima na https://www.instagram.com/interact.rijekanovival/ 

Božićni kviz

HO-HO-HO! Naša prva humanitarna on-line akcija bio je veliki zimski božićni kviz, na kojem su bili pozvani svi, veliki, mali, veseli i oni koje je trebalo razveseliti. Na kvizu je bilo 30etak sudionika a prikupljeno je 650 kn. Cjelokupni novčani iznos prikupljen na kvizu biti će dodijeljen Udruzi  Portić za njihov vrlo vrijedan program “Tete i barbe pričalice” koji je u 2020. osvojio nagradu “Ponos Hrvatske”.

Kviz se održao u nedjelju 20.12.2020. na online platformi Zoom a pobjednički tim smo nagradili slatkim paketom. 

 

Full Green Project

Sastoji se od edukativnog predavanja o održivom razvoju i ekologiji u svečanoj dvorani Prve sušačke hrvatske gimnazije u Rijeci.

Glavna zvijezda toga dana bila je Milvana Arko Pijevac, dipl. inžnj. bio. kustosica Prirodoslovnog muzeja Rijeka koja je govorila o Ekologiji kvarnerskog područja i konkretnim problemima zagađenja naših obala. Također prof. biologije Melba Blažić Grubelić održala je zanimljivo predavanje o gospodarenju otpadom i problemu nedakvetnog odlaganja otpada o kojem se i dalje premalo govori. Tu su svakako pripomogli i učenici gimnazije koji pohađaju nastavu ekologije, te su nazočne uputili u značenje ekologije kao znanosti i njezinu važnost.