Period: 17.-24. prosinac 2020.Korisnik: Udruga PortićPARTNERI
 nutricionizam.hr
DV Fitness - Fitter Centar za mršavljenje
PROTEINI.SI
HNK RIJEKA
Mozaik knjiga
Hrvatsko društvo za debljinu HLZ-a
Marina Javorčić - osobna trenerica & nutricionistica
LeeZona
JAKO SPORT d.o.o.
 IMP Sport d.o.o.
Salvus d.o.o.
SOLGAR
M.E.V. Feller
Farmex d.o.o.
Fitness.com.hr
LAKO obrt za internet trgovinu
Migross d.o.o.
Neurokinetic® Srđan Moravček
emmezeta
Erste&Steiermärkische Bank d.d.
JustMove App
N.P.N. d.o.o.

Pozivamo vas na sudjelovanje u humanitarnoj akciji „Božićna Rotary (s)Trka“. Akcija se odvija od 17. do 24. prosinca 2020. s ciljem da korisniku, Udruzi za promicanje dobrobiti djece Portić, dodijelimo cjelokupni novčani iznos kojeg prikupimo akcijom. Udruga Portić od 2006. kontinuirano provodi niz projekata, programa i aktivnosti namijenjenih djeci, njihovim roditeljima i široj zajednici. Sredstva prikupljena akcijom bit će utrošena za provedbu programa “Tete i barbe pričalice” koji je ove godine osvojio nagradu “Ponos Hrvatske“.

Akcija je osmišljena kao virtualno natjecanje u brzom hodanju. Natjecanje za cilj ima da pojedinac prikupi čim više prijeđenih kilometara u 7-dnevnom razdoblju, na epidemiološki odgovoran način. Za sudjelovanje u virtualnoj utrci potrebno se REGISTRIRATI i uplatiti startninu od najmanje 5,00 EUR. Po izvršenoj uplati startnine svaki će sudionik dobiti potpuni pristup (s)trci putem aplikacije “JUSTMOVE – KEEP CONNECTED”. Aplikaciju je potrebno instalirati na pametne telefone/satove (android, apple), uključiti se pomoću registracijskog koda (nalazi se na vašem profilu pod MY RACE DASHBOARD) i na taj način sudjelovati u „Božićnoj Rotary (s)Trci“ s bilo koje lokacije te u bilo kojem trenutku od 17. do 24. prosinca.

Pobjednik natjecanja je onaj sudionik koji na kraju natjecanja prikupi najveći broj prijeđenih kilometara. Prvim trima sudionicima po najvećem broju prijeđenih kilometara automatski će biti dodijeljena vrijedna nagrada. Nadalje, svi sudionici akcije koji u razdoblju provedbe projekta ukupno prijeđu više od 45 kilometara, sudjelovat će u izvlačenju u kojem će najsretniji dobiti vrijedne nagrade.

Hodajte, trčite, krećite se, skupljajte kilometre i sredstva za udrugu Portić i pridružite nam se u „Božićnoj Rotary (s)Trci“.