Art Pazar

2024

Rotary klub Rijeka Novi val otvara prijave za ovogodišnji Art Pazar

Rotary klub Rijeka Novi val i ove godine organizira umjetničko-donacijski event Art Pazar. Riječ je o manifestaciji namijenjenoj prezentaciji i prodaji umjetnina i rukotvorina lokalnih umjetnika i obrtnika. Glavni cilj Art pazara je predstavljanje i promocija slikara, umjetnika i malih domaćih brendova i obrta koji se bave slikanjem, izradom rukotvorina, odjeće, nakita i drugih umjetnina, a u svome radu koriste prirodne i ekološki prihvatljive materijale.

Projektom, koji se prvi put održao prošle godine, prikupilo se 5000 eura, a iznos je u cijelosti doniran Inicijativi Čisto podzemlje za čišćenje spilja u okolici Rijeke. Uzorom na prošlogodišnje pozitivno iskustvo organizatora, korisnika i izlagača, datuma 4.5.2024. godine, u vremenu između 11h i 14h na Trgu Matije Vlačića Flaciusa 2 (Fino Vino), Art Pazar zauzima svoje mjesto!

Svi koji žele sudjelovati kao izlagači i donatori na ovogodišnjem Art Pazaru pozivaju se prijaviti putem maila info@rotary-rinovival.hr. Prijave traju do 20. travnja, a u prijavi je potrebno istaknuti ime umjetnika ili brenda, kratki opis, kao i s kojim predmetom bi izlagač sudjelovao na Art pazaru. Ovim putem pozivamo sve; obrtnike, umjetnike, slikare, već postojeće brendove ili one koji su tek startali. Ako slikate, izrađujete nakit, odjeću, bavite se izradom različitih rukotvorina i umjetnina, a za sve to koristite prirodne i ekološke prihvatljive materijale i želite informirati javnost o svojim proizvodima, dobro se zabaviti, te upoznati nove ljude, Art Pazar vas željno iščekuje.

Dođite, pokažite, izložite, donirajte i pomozite u plemenitoj inicijativi čišćenja naših spilja! Kako je bilo na prošlogodišnjem Art pazaru možete saznati ovdje:

https://rotary-rinovival.hr/portfolio/art-pazar/

Lara Kapović , mag. iur., mag.nov.
Voditeljica projekta Art Pazar za Rotary klub Rijeka Novi val

ROTARAKTERI

Upoznajte naše članove - Snaga našeg kluba

Tina Matovina
Tina Matovina
Tina Matovina
Toni Holjevi'
Tina Matovina
Tina Matovina
Tina Matovina
Toni Holjevi'
KONTAKTIRAJTE NAS

Vaša pitanja, ideje i prijedlozi
su nam važni!