Rotary klub Rijeka Novi val

Večera za nju

Informacije o projektu

Rotary Rijeka Novi val priprema event koji će oduševiti svačije nepce! Pozivamo Vas da nam se pridružite na donatorskoj večeri u Hotelu Laurus, 15. travnja s početkm u 18:30 sati. Cilj večere je prikupljanja novčanih sredstava za udrugu „Srce za nju“.

Gastro event “Večera za nju” održat će se kao tzv. four-hands večera na kojoj će uzvanici imati priliku uživati u 5 pomno kreiranih i balansiranih slijedova, koje će skuhati chef Stiven Vunić te domaćin Denis Beganović. Događaj podržavaju vinari Prelac, Ipša, Plovanić i Rossi, kao i proizvođač maslinovog ulja Brist Olive Oil.

Stiven Vunić poznati je stručni kuhar, sommelier, poduzetnik – vlasnik vrhunske Konobe Zijavica. Obiteljsku tradiciju dugu 40 godina nadogradio je ribarstvom. U kuhinji priprema iskrena i svježa istarska/primorska jela s modernim prizvukom. Povrh vrhunskih tehnika obrade, tekstura i okusa, Stiven se ponajviše fokusira na kreiranju jela s tradicionalnim namirnicama i lokalnim proizvodima kao što su svježe ulovljeni škampi, riba, hobotnice i drugi regionalni morski plodovi, pružajući time uvid u gastronomsko bogatstvo Hrvatske i Jadrana.

U samom gastro eventu moći će sudjelovati gosti isključivo uz prethodno uplaćenu donaciju u iznosu od 120,00 EUR, a sve će donacije, kako je prethodno navedeno, biti uplaćene udruzi „Srce za nju“.

Podaci za uplatu:
IBAN: HR4124020061100926010
Model i poziv na broj: HR00 15042023
Opis plaćanja: Donatorska večera “Srce za nju”

O KORISNIKU AKCIJE “SRCE ZA NJU”
„Srce za nju“ udruga je za pomoć ženama oboljelima od kroničnih, životno ugrožavajućih bolesti koja je nastala iz čiste emocije i potrebe za pomaganjem (https://srcezanju.hr).
Cilj je Udruge osvješćivanje važnosti i unapređivanje svih oblika pomoći i prevencije ženama oboljelim od kroničnih, životno ugrožavajućih bolesti, senzibiliziranje javnosti o važnosti podrške i njezinom doprinosu u kvaliteti liječenja i položaju bolesnica te osiguranje logističke podrške i odgovarajuće pomoći.

Djelatnost Udruge namijenjena je svim ženama, a naročito onima slabijeg imovinskog stanja kojima je kvaliteta života narušena kroničnim, životno ugrožavajućim bolestima (onkološke, autoimune, kardiovaskularne, neurološke itd.). Aktualni je projekt Udruge besplatan taxi prijevoz, osmišljen u želji da oboljelim ženama olakšaju odlazak na liječenje, kemoterapiju, zračenje ili neki od zakazanih dijagnostičkih postupaka.

PRATITE NAS

Pogledajte ostale projekte

Ostali projekti

Kap u tišini

Rotary klub Rijeka Novi val

Art pazar

Rotary klub Rijeka Novi val

Božična rotary (s)trka 20.

Rotary klub Rijeka Novi val

Rotary online aukcija

Rotary klub Rijeka Novi val